Start je dag met water en citroen!

Start je dag met water en citroen!

Begin je dag met een glas citroenwater!

‘s Morgens drink ik op de nuchtere maag een glas water met versgeperste citroen. Het brengt de stofwisseling, spijsvertering en vetverbranding goed opgang. Daarna ga ik douchen, aankleden en vervolgens ontbijten. Een fris begin van de dag!

De citroen heeft namelijk een hoog vitamine C-gehalte en is dus goed voor je gezondheid, een betere weerstand en helpt bij verkoudheid en griep. Ook is het goed voor je botten en tanden, die er sterker van worden. Het verlaagt de bloedsuikerspiegel. Bevordert de verbranding van vetten en helpt eventueel ook bij het afvallen. Het drinken van citroensap werkt reinigend, stimuleert de lever en verbetert de huid. Kortom de citroen is voor vele doeleinden gezond.

 

 

{Tip} Neem ‘s ochtends een glas lauwwarm water met het sap van een halve citroen. En eventueel ‘s avonds nog een.

{Tip} Wacht een half uurtje na drinken van het citroen-water en ga daarna ontbijten.

{Tip} Verlichting bij een beginnende keelpijn. Een kopje kokend water met citroensap en een schepje honing geeft verlichting. Dit kun je een aantal keren per dag herhalen.

Groetjes Saskia

 

Gratis updates ontvangen
Vanaf nu kun je ook nieuwe updates met recepten, tips, oefeningen en nog veel meer in je mailbox ontvangen.
De informatie die je krijgt helpt je om een gezonde leefstijl te creëren.
Hoe? Klik op de link Post, vul je naam en mailadres in. Klaar!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>