Algemene Voorwaarden

Mijn algemene leveringsvoorwaarden zijn eenvoudig. Ze zijn van toepassing op al mijn producten en diensten. En daarmee gaan mijn eigen voorwaarden altijd voor die van mijn klanten. Ze zijn ook van toepassing als ik derden betrek bij de uitvoering van mijn opdracht.

Ik help ondernemers (online en offline) een succesvol evenement organiseren met een A tot Z stappenplan, van idee tot uitvoering, zodat zij volledig in contact kunt zijn met hun community en nieuwe klanten enthousiast kunnen maken met wat zij hen te bieden hebben. Helpen betekent voor mij ‘er alles aan doen om mijn klanten in staat te stellen resultaat te bereiken’. Ik doe het uiterste om mijn afspraken na te komen en een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ik ga er altijd vanuit dat ditzelfde ook voor mijn klanten geldt.

Natuurlijk kan er altijd iets misgaan door onverwachte of onbedoelde omstandigheden. Ik ga ervan uit dat we er samen uitkomen. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan sta ik open voor bemiddeling. Mijn aansprakelijkheid gaat uiteraard niet verder dan het overeengekomen factuurbedrag.

Is mijn klant ontevreden terwijl hij/zij heeft ontvangen wat ik heb beloofd en aan alles actief heeft meegewerkt, dan geldt mijn garantieregel zoals vermeld bij het product en/of de dienst die ik lever: niet goed, geld terug (de exacte garantieregel staat vermeld bij het product en is bepalend).

Ik ben vooraf duidelijk over wat de klant van mij krijgt, welke inspanning ik lever, welk resultaat we nastreven en over mijn tarieven en de btw. Dit doe ik ofwel via vermelding op mijn website of door middel van een offerte. We hebben een deal op het moment dat u een online product koopt of de offerte ondertekend terugstuurt. Annuleren is niet mogelijk tenzij dit bij het betreffende product of dienst anders staat vermeld.

Mijn klanten ontvangen op tijd een correcte factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Een betaling binnen deze termijn stel ik erg op prijs. Als een betaling uitblijft doe ik een beroep op een incassobureau en komen de kosten daarvan bovenop de te innen factuur.

Al mijn website teksten, blogs en artikelen vallen onder de Creative Commons licentie: dit betekent dat je het mag verspreiden maar dan wel onder vermelding van mijn naam ‘Saskia van Ommen’ en een werkende link naar www.saskiavanommen.nl. Je mag het materiaal niet bewerken. Programma- en/of trainingsmateriaal mag niet verspreid worden.

Laten we aan de slag gaan, plezier hebben en samen gaan voor het beste resultaat!