Voel je fijn! Je fijn voelen, is dat anders dan goed voelen. Als je het in het Engels vertaald, klinkt het wel anders. Feel Good en Feel Fine. Klinkt anders toch, vind je niet 🙂

Het afgelopen jaar ben ik iets anders gaan doen, dan schrijven en zichtbaar zijn online. Een online business hebben en alles me myself and I willen doen, gingen mij tegenstaan. Het bruisen van energie maar werd steeds strammer. Tot ik op een gegeven moment de handdoek in de ring gooide. Ik verstuurde geen nieuwsbrieven meer, schreef geen blogs meer en ik probeerde geen recepten meer uit. Ging me verstoppen thuis, keek series op Netflix en zegde steeds vaker afspraken af.

Ook had ik het gevoel dat ik steeds verder van mijn bedrijf, de bedoeling van mijn bedrijf af ging staan. Ik volgde allerlei goeroes, vertrouwde op businesscoaches, super waardevolle ervaringen. At the end …. dacht ik weer aan waarom ik 6 jaar geleden ben begonnen met bloggen, recepten uitproberen en foto’s posten op Social media. Mijn gevoel waarom ik doe blog, schrijf, spreek en andere help komt uit mijzelf en dat ga ik weer doen. Ik blijf bij me zelf. Het was een reis naar mijzelf.

Eigenlijk miste ik mezelf en andere mensen om mij heen naast mijn gezin. Ik miste om gezien te worden, om nodig te zijn, en ik had zo de behoefte om kennis op een andere manier in te zetten.

Solliciteren

Voor ik het wist kon ik in het ziekenhuis komen werken. Een hele omschakeling van ondernemer naar werken voor een werkgever. Heb eerst echt tegen gestribbeld hoor. Het voelde ook een beetje als falen of zo. Dat ging heel snel over, gelukkig. Heerlijk om weer nieuwe mensen te ontmoeten.

Een boost van rust en tevredenheid met direct effect op mijn omgeving en gezin. Een positief effect. Alsof er een ‘last van me af viel’. Ik had mijzelf weer terug.

Bedrijf is up

Mijn bedrijf is up en daarnaast werk ik ook in het ziekenhuis. And I love it. Jaren heb ik gedacht dat ik mijn bedrijf zo moest inrichten en opzetten zoals anderen dat doen. Ik wilde niets liever dan mensen inspireren en verhalen vertellen over waar het mij om gaat in het leven.

Voel je fijn!

Je fijn voelen! In alle opzichten. Fijn voelen is voor iedereen verschillend. De ene vrouw wil graag een menstruatie in flow om zich weer fijn te voelen, een andere is op zoek naar makkelijke recepten of wil gewoon lekker koekeloeren op de website en inspirerende verhalen lezen.

Wanneer voel jij je fijn?

Warme groet, Saskia