30 days Burpees Challange. Elke dag een flinke workout en elke dag worden het meer burpees tot wel 100 burpees op dag 30.

Het ene lichaam kan gevoelig zijn voor schimmels, in de darmen en via de huid (eczeem). Ik had het gevoel dat de vitamines en mineralen door mijn gezonde levensstijl niet goed opgenomen werden in mijn lichaam, want ik werd steeds ziek, verkouden, hoofdpijn en ik viel niet meer af.

Om die schimmels in te binden, is het verstandig om volgens een dieet, liever gezegd, om een tijdelijk ander eetpatroon te volgen. Geen fruit voor een maand (schimmels zijn ook gek op suikers), ook geen gedroogd fruit, rozijnen, dadels, geen gist, wel (echt) zuurdesem of roggebrood, wel geitenmelk of schapenyoghurt en gember. Om te voorkomen dat ik te weinig ga eten, heb ik zuurdesembrood, geitenmelk, schapenyoghurt en havermout toegevoegd aan mijn voedingspatroon. Mis wel het eten van fruit, maar voor maand kan dat best. Als dit samen met speciale vitaminen en mineralen (Avirayur, Probiotica en Selenium), de schimmels aanpakt ben ik blij! Kunnen de voedingsstoffen weer optimaal opgenomen opgenomen worden in mijn lichaam.

Nu ben ik ruim 2 weken bezig met dit eetpatroon, het heeft mij de eerste 1,5 week behoorlijk uitgeput en ziek geweest, het lichaam geeft reacties af en het leek mij niet verstandig om verder te gaan met de Burpees Challenge.

Over een tijdje weer, ga ik het weer proberen, mmmm, iets voor het nieuwe jaar, januari!

Doe jij ook mee met de Burpee Challenge?

Gezonde groet, Saskia