Disclaimer

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”20px” padding_right=”” padding_bottom=”20px” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Disclaimer

Door de op of via Saskiavanommen.nl en Ontdekjebruiskracht.nl aangeboden informatie te gebruiken, stem je als gebruiker in met deze disclaimer.

 

Saskia van Ommen besteedt veel aandacht aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op SaskiavanOmmen.nl en Ontdekjebruiskracht.nl. De inhoud is gebaseerd op de mening en ervaringen van Saskia van Ommen, tenzij anders aangegeven. Desondanks is het mogelijk dat gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. De informatie aangeboden op Saskiavanommen.nl en Ontdekjebruiskracht.nl is algemeen van aard en is op geen enkele manier bedoeld als persoonlijk advies. Saskia van Ommen wil je aanmoedigen om zelf je mening te vormen en je eigen beslissingen te nemen gebaseerd op onafhankelijke informatie.

 

Deze site is geen vervanging van een gekwalificeerd arts of therapeut. Saskia van Ommen raadt je altijd aan een gekwalificeerde (natuurgeneeskundig) arts of therapeut te raadplegen als je gezondheidsklachten hebt. De adviezen op deze website zijn niet ter vervanging van medisch advies, ter vervanging van medicijnen, van het advies van een huisarts of andere deskundigen. De adviezen op deze website zijn uitsluitend suggesties die eventueel kunnen leiden tot verbetering van uw gezondheid en vitaliteit. Hierover kunnen geen garanties worden gegeven. Neem vooraf, indien je de adviezen op deze website toe wilt gaan passen, contact op met je huisarts en/of specialist. Stop nooit zomaar met medicijnen. Het gebruik van supplementen kan het gebruik van medicijnen verstoren. Gebruik altijd je eigen verstand en eventueel een second opinion voordat je wijzigingen toe gaat passen in je voedingspatroon en/of je levenswijze. Het toepassen van de adviezen op deze website is volledig op eigen risico. Saskia van Ommen, SaskiavanOmmen.nl en/of Ontdekjebruiskracht.nl kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het toepassen van de adviezen gegeven op deze websites.

 

Claims hieromtrent zijn uitgesloten. Saskia van Ommen behoudt zich het recht voor om informatie op deze websites te wijzigen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving vooraf.

 

Saskia van Ommen is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of werking van gekoppelde bestanden en/of websites van derden waarnaar wordt verwezen door middel van hyperlinks.

 

Contact
Als je vragen hebt over het beleid, neem dan contact met mij op via info@saskiavanommen.nl.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]