Met mijn neus in de boeken. Het liefst luister ik naar boeken, luisterboeken. En dan vooral wanneer de auteur zelf zijn/haar tekst inspreekt. Mijn boek is nog niet in de luistervariant. Mijn excuus is: ‘Ik zoek nog een opname studio”. Wel is het boek als e-book verkrijgbaar, net zo handig op je Kobo of Sony reader. De vertaling naar het engels is onderweg, wel al af, maar ik mag de finishing touch nog doen. En weet je wat het verschil is met boek en dat van anderen, naast dat mijn boek in het Nederlands is. Het is geschreven vanuit ervaringen, mijn ervaringen en die van andere vrouwen. Er staan meer onderwerpen in waar je ook veel aan hebt, hoe ga je om met stress, wat kan voeding voor je doen (heel erg veel) en hoe werkt het nou eigenlijk allemaal.
Je hoeft er geen studie voor te doen om het boek te lezen. Uitermate geschikt ook voor jonge meiden. Het is geen wetenschappelijk boek. Kortom het leest lekker weg.

Dus ga je nog met vakantie. Ik heb dan een tip voor je (ahum).

#menstruatie #boek #book #hoeoverleefikmijnmenstruatie #women #tribe #girls #whatsyourstory