Ik betrap mij er steeds vaker op dat ik best vaak aan mensen deze vraag stel. Heb jij ook Netflix? Niet iedereen heeft het natuurlijk, wel steeds meer. In de herfst kijk ik vaker naar Netflix dan in de andere seizoenen. Ik kruip dan heerlijk op de bank, kop thee in de ene hand en de afstandsbediening in de andere. Niet echt hoor, wel het kopje thee overigens.

WAT IS JOUW FAVORIETE NETFLIX SERIE?

 

Mijn top 5!
NARCOS, gaat over Pablo Escobar een drugsbaron uit de jaren 80. Wij zijn net begonnen en wij zijn fan!

 

HOUSE OF CARDS, gaat over de president en de first lady van Amerika. Met in de hoofdrol Kevin Spacey (fantastisch) en Robin Wright (ook fantastisch). Intriges, samenzweringen, strategische beslissingen en achterkamer politiek. Het lijkt bijna realistisch! Kijkcijfer kanon!

 

MODERN FAMILY, dit is een feelgood serie, and i love it. Heerlijk gieren over de bank, en opmerkingen als: hoe verzinnen ze het. Is bij ons thuis niet vreemd. Het gaat over het nieuwe (tweede leg) gezin van een vader (succesvolle meubelondernemer, vroeger bekend van Al Bundy), het gezin van zijn dochter en het gezin van zijn zoon. Geweldige serie. Echt een binge-serie.

 

DOWNTON ABBEY, Engels kostuum drama. Mooie locaties, mooie kleding, mooie mensen. Een kijkje in de keuken van de Engelse aristocratie en het wel en wee in de keuken van dit Engelse landhuis. Must watch.