Deze cake is paleo proof. Lekkere zomerse cake om alvast in de sferen te komen.

Dit heb je nodig

Van 1 citroen de rasp en van een halve citroen het sap (kies wel voor een biologische citroen)
5 eieren
125 gram extra vierge kokosolie (gesmolten au bain marie)
50 gram kokosbloesemsuiker + 50 gram agavesiroop of  100 gram kokosbloesemsuiker
50 gram kokosmeel (even door de zeef halen)
50 gram kokosrasp
1 theelepel wijnsteenbakpoeder
1 eetlepel lijnzaad (geweld 10 minuten in water)
1 theelepel vanille poeder (merg van een vanille stokje)
1/2 theelepel Himalaya zout
1 eetlepel honing
Garde, bakblik en bakpapier

Zo maak je het

Doe de droge ingrediënten (kokosmeel, wijnsteenbakpoeder, kokosrasp, vanille, Himalayazout) bij elkaar. Verwarm de oven op 160 graden. Tik alle 5 eieren in een schaal, roer met een garde, de kokosolie, kokosbloesemsuiker en/of de agavesiroop met de gewelde lijnzaden er door. Klop de mix goed op en voeg daarna de droge ingrediënten erbij. Nu kun je de citroenrasp en het sap aan de mix er bij doen.

De mix kan nu in het met bakpapier belegde bakblik of ingevette bakblik.
Hup de oven in voor ongeveer 40 minuten (hangt wel af van je oven) op 160 graden. Laat het goed afkoelen en ready to eat!