Saskia van Ommen

Ik ben Saskia van Ommen

Online Business Manager

Ik help ondernemers achter de schermen in hun bedrijf,

met strategie, systemen en support.

Zodat zij zich kunnen focussen op hun klanten en doen waar zij van houden.

Een event organiseren? Waar begin je?

Een event, seminar of studiereis organiseren doe je er niet “even bij” of “tussendoor”. Bij de organisatie van een event wil je altijd je uiterste best doen om het event van je bedrijf tot een succes te maken.

Waar begin je? Wat wil je bereiken, hoe inspireer je je doelgroep? Welk budget heb je tot je beschikking? Heb je tijd om zelf het evenement te organiseren, besteed je het liever uit of beide? Hierbij kan ik je helpen. 

Events organiseren is wat ik doe! Ik kan je evenement, volledig (van A tot Z) of een deel ervan voor je verzorgen en uit handen nemen. Zo kun jij netwerken en je bezighouden met de inhoud. 

WAAROM: doel en Passie

WIE: deelnemers, partners, marketing

WAT: Evenement type, branding en ontwerp

WANNEER: datum en tijd, frequentie, planning tijdlijn

HOE: budgettering en sponsoren

WAAR: locatie, leveranciers en alle details

Meetings

Workshops, bedrijfuitjes, jaarfeesten en meetings. Heb je tijd om zelf het evenement te organiseren, besteed je het liever uit, of allebei?

SparringPartner

Zelf een evenement organiseren? Als sparringpartner, je externe collega, help ik je op weg om een succesvol evenement neer te zetten. Ik geef je allerlei tips en adviezen en behoed je voor de risico’s. 

Events | Congressen

Een congres, symposium of seminar organiseren? Het bedenken en realiseren kost veel tijd en doe je niet “tussen de bedrijven door”. 

Studiereizen

Samen met andere deelnemers uit dezelfde branche of vakgroep meerdere dagen kennis opdoen in het buitenland?

Every Details Matters

Wat kan ik voor je betekenen?

De hele organisatie van je evenement, van ontwerp tot uitvoering of een deel van de organisatie, kan ik voor je verzorgen. Een meeting, als sparringpartner, workshop, congres, seminar of zelfs een studiereis in een ander land. Is het vertrouwen er tijdens onze afspraak, dan gaan we ervoor! 

ZeshoekEvents staat voor professionaliteit, enthousiasme, oog voor details, creatief in het oplossen van problemen, flexibiliteit en sterk in communicatie.

Met ruim 15 jaar ervaring, heb ik – Saskia van Ommen – congressen, workshops, seminars, opleidingen en studiereizen in het buitenland mogen organiseren voor diverse branches. 

WAAROM: doelen en passie

Het is niet wat je doet, maar waarom je het event wilt geven dat ertoe doet. Door een visie te creëren en vooraf doelen te stellen, behoud je de focus en kun je het evenement helder omschrijven. Een duidelijke visie met concrete doelen de weg naar succes. 

WIE: partners, deelnemers, marketing

Het proces – coördineren, plannen en uitvoeren – doe je niet even tussendoor. Natuurlijk denken we aan de deelnemers, die gaan we zeker uitnodigen. Ook kijken we met welke partners, leveranciers je wilt gaan samenwerken. Dit hele proces kan ik je uit handen nemen en volledig, of een deel ervan, voor je verzorgen. 

WAT: evenement type, branding en ontwerp

Nu is het tijd om aan de slag te gaan met het ontwerpen van het evenement zelf. Dit deel van het proces omvat twee aspecten: samen beslissen welk type evenement je wilt organiseren en de ontwikkeling van de branding.

HOE: budgettering, sponsoren

Welke budget heb je tot je beschikking voor het evenement? Welke sponsoren wil je benaderen en aan boord krijgen? 

WANNEER: datum en tijd, frequentie, planning tijdlijn

Het soort event kan bepalen wanneer en hoe vaak je dit gaat organiseren. De volgende stap is een datum af te stemmen, wanneer het evenement zal plaatsvinden en hoe vaak het zal plaatsvinden.

WAAR: locatie, leveranciers en alle details

Nu beslis je waar (de locatie!) het evenement kan gaan plaatsvinden en zal ik deze voor je vastleggen. En ik zorg dat alle elementen van het evenement in een plan van aanpak opgenomen zijn – het decor, de bloemen, entertainment, eten, fotografie, video, draaiboek en nog veel meer details. 

Samenwerken met Saskia, is zo makkelijk  soms dacht ik, ze leest gewoon mijn gedachtes.
Echt, ze denkt met je mee en voor je vooruit en neemt zodoende elke stress van je, die je zou kunnen hebben.
Je hebt het gevoel dat je op haar kan leunen bij het organiseren van elk soort event.
Dit is waar haar hart ligt en dit is waarmee ze jouw harten-event tot leven brengt, op een fundament van jarenlange ervaring.
Jennifer van Balkom

International Speaker, LifeEngineer.nl

Met Saskia heb ik altijd erg fijn samengewerkt, zij heeft meerdere congressen in ons Safari Meeting Centre georganiseerd.

Zowel in het voortraject, tijdens het evenement zelf en achteraf verliep het contact met Saskia bijzonder soepel en professioneel.

Een hele fijne, betrouwbare partner!

Judith Peters

Sales & Events, BurgersZoo.nl

Saskia heb ik leren kennen als organisator en opdrachtgeefster tijdens de vele congressen en seminars die ik voor Wolters Kluwer en Vakmedianet mocht begeleiden. Naast dat zij van aanpakken weet, creatief is en snel kan meedenken en schakelen op inhoud/rode draad, vind ik Saskia een ontzettend fijn mens om mee te werken. Zij zorgt er met haar persoonlijke aanpak en humor voor dat je als trainer/spreker ontspant en er samen een feestje en dus succes voor de deelnemers van maakt. Zodat onze samenwerking ook een feestje is.

Jocelyn Rebbens

Psycholoog, trainer, coach, spreker @ReBBels, Rebbels.com

Interesse om met mij te werken? Of eerst een oriënterend gesprek met een (virtuele) latte macchiato?