Hoi, Ik ben Saskia van Ommen

Online Business Manager

 

Mijn verhaal

Ruim 15 jaar geleden kreeg ik de kans om als congres – event manager congressen te gaan organiseren voor advocaten. Een geweldige baan, die op mijn lijf geschreven was en is en ik vond het fantastisch. Programma’s samenstellen, sprekers benaderen, locaties uitzoeken en bezoeken en natuurlijk veel en veel meer. 

Op een gegeven moment kreeg ik het gevoel dat ik iets anders wilde doen. Helemaal iets anders, wat niets met congressen en evenementen te maken had. Na 19 jaar op kantoor gewerkt te hebben, koos ik ervoor om mijn eigen weg te gaan. 

Zo begon ik met bloggen over voeding, de cyclus en hormonen over allerlei andere onderwerpen die mij bezighielden. Tot er vanuit mijn netwerk de vraag kwam: “Waarom schrijf je er geen boek over? Dit is juist een onderwerp, dat jou zo aan het hart gaat”. Dat heb ik gedaan. In 2017 is mijn boek “Hoe overleef ik mijn menstruatie? – gesprek voor aan de keukentafel” verschenen. Voor mijn dochter Sara en voor mijn vriendinnen. Uiteraard ook voor alle andere vrouwen, die meer willen weten over hoe de cyclus werkt en hoe je kunt omgaan met je menstruatie en je hormonen. Het was tijd om dit onderwerp uit de taboesfeer te halen. 

“Het bloed kruipt waar het niet gaan kan”, een leuke woordspeling in mijn geval. Ik begon het organiseren, regelen, plannen en sparren met opdrachtgevers, sponsoren en sprekers te missen. Het hele plaatje. De locatie, het programma, contacten met sprekers, de deelnemers en ga zo maar door. Maar het bewuste kwartje viel nog steeds niet. 

Op een gegeven moment viel het mijzelf op, toen ik mensen vertelde: “Organiseren, plannen, regelen en vooral netwerken zit in mijn DNA. Dat is wat ik doe!” “Ik ben sociaal, enthousiast en vind het super leuk om mensen te ontmoeten en te leren kennen”.

Tot iemand die mij niet kende, zei: “Waarom ga je geen events organiseren?” 

Bingo! Hier ben ik, van congresmanager voor een bedrijf, naar een schrijver van een boek, coach, naar Event Manager en eigenaar van ZeshoekEvents.

De naam ZeshoekEvents komt van de hexagon=zeshoekige vorm, een veel voorkomende vorm in de natuur en en mijn voornaam bestaat uit zes letters. 

Groetjes, Saskia

Mijn aanpak

Ik sta voor professionaliteit, enthousiasme, oog voor details, creatief in het oplossen van problemen, flexibiliteit en sterk in communicatie.

We maken een afspraak om kennis te maken (Hebben we een klik? Is het vertrouwen er? Dan gaan we ervoor!) en samen bespreken de wensen en ideeën voor jullie evenement.

Ik stel allerlei vragen, maak een plan van aanpak en een nauwkeurige planning. Daarna hebben we regelmatig contact om samen het proces door te nemen. Communicatie is key!

Ik heb er zin in!

Wat kan ik voor je doen? 

Interesse om samen te werken? Of een oriënterend gesprek?

Neem contact op