Ik ben SASKIA VAN OMMEN.

Getrouwd met Harm. Moeder van Sara. Onze poes Zorro (its a girl). We wonen in Deventer.

 

INSPIRATOR. SCHRIJVER. COACH.

 

Never in a million years zou ik gedacht hebben dat mijn maandelijkse ongemakken, pijn en destijds horror hormonen, mijn passie zouden worden. Op mijn 40ste ben ik voor mijzelf begonnen om mijn verhaal en passie te delen met de wereld.

MIJN PASSIE IS VROUWEN DE POSITIEVE IMPACT VAN HUN CYCLUS EN WERKING VAN HUN HORMONEN TE LATEN ONTDEKKEN.

DIT ZORGT VOOR VRIJHEID, PLEZIER EN GROEI, IN HUN LEVEN EN BUSINESS. 

 

Ik ben hormoonvoedings– en wellness coach. Ik ben NLP practitioner, sport masseur en Chi Neng Qigong instructeur (Chinese Bewegingsleer en meditatie). Ik ben gecertificeerd Detox Coach en heb vele extra cursussen en seminars in binnen- en buitenland gevolgd over voeding en hormonen. 

Waarschijnlijk zit ik nu heerlijk een havermelk latte te drinken in mijn favoriete joggingbroek en mijn haar in een knot op mijn hoofd. En ben ik aan het bedenken hoe ik andere ondernemende vrouwen kan helpen en laten zien dat de cyclus en hormonen juist een positieve impact kan hebben hun leven en in hun bedrijf. Met een ‘met-beide-benen-op-de-grond’ aanpak. Dit zorgt voor ruimte en vrijheid, persoonlijke groei, plezier en energie.
 

Weet je waar ik mijn bed voor uit spring?

Vrouwen het gevoel en de know how geven dat zij er toe doen, dat zij er mogen zijn, mogen ontwikkelen, veranderen, groeien en leren. Vrouwen mogen zichzelf zijn, alle vrouwen, met een Haägen-Dazs (heerlijk ijsje) of een patatje-met, in yoga outfit, in welke maat dan ook. En zonder oordeel. We zijn allemaal zoooo uniek!!

Elke dag is en werkt ons, vrouwenlichaam en geest, anders. Hormonen spelen hierin dagelijks een andere rol. Een rol die veel vrouwen nog niet kennen. Je bent meer dan je lichaam alleen.

Als ik die persoon mag zijn, die jou toestemming mag geven, dat ook jij je mag verbinden met je body & mind, jij er mag zijn, met alles waar je hart sneller van gaat kloppen, je dromen waar maken, je ontwikkelen en succesvol te zijn. Dan is mijn missie geslaagd!

LETS DO THIS! TOGETHER! 

 

Hey there, 

Ik ben Saskia uit Deventer. De cyclus heeft mij altijd geboeid. Ik heb er zelfs een tattoo van op mijn arm laten plaatsen. Jarenlang wilde ik er niets van weten tot ik ontdekte dat verbinding maken met mijn body & mind een positief effect heeft op mijn cyclus en hormoonhuishouding. Hierdoor ervaar ik vrijheid, groei, plezier en energie. Nu leer ik jou met alle plezier mijn geheimen!

Wekelijkse inspiratie in je mailbox? < !–- [et_pb_br_holder] -–>Meld je aan voor Post op Dinsdag

dit veld niet invullen s.v.p.