Zo lekker en past perfect bij een grote kop thee en je relax modus.

Dit heb je nodig
1 eetlepel rauwe cacao
100 ml kokosolie (gesmolten)
1 tot 1,5 eetlepel gepofte quinoa
50 gram dadels (ontpit)
50 gram amandelmeel
1 eetlepel gemengde noten (cashewnoten, walnoten)
1 eetlepel klaverhoning
een bonbonvorm of met de lepel op een bakplaat

Zo maak je het
Smelt de kokosolie, doe daarna een eetlepel rauwe cacao bij. Let op dat je echt rauwe cacao hebt. Doe de dadels en de noten in de keukenmachine. Vervolgens doe je de dadelmix, de kokosolie-cacao en de quinoapops bij elkaar in een schaaltje. Het amandelmeel roer je daar goed doorheen en je hebt chocola.

Proeven. Je merkt al dat het nog niet zoet is, doe de honing erbij en roer/meng het goed door elkaar.

Schep daarna de chocolade in de vorm en dek het af voordat je het in de diepvries bewaard.

Klaar
Na een aantal uren (ongeveer 4) zijn je bonbons klaar. Schuldig voelen of bang zijn dat je er dik van wordt hoeft echt niet. Dit is een guilty pleasure ten top! Doordat er geen suiker in zit, verlang je niet naar meer en blijf je er niet in dooreten. Hoe fijn is dat! :-)

Geniet ervan!

Warme groet, Saskia