Een aantal jaren geleden gaf ik een lezing voor een groep ondernemers tijdens een netwerk ontbijt in de schouwburg. Super leuk!  De lezing was een succes en na afloop kwam een bezoekster naar mij toe en zei: “Goh, ik zag dat je een croissant at?!” en ik zei: “Ja, dat klopt.” “Dat kan toch niet. Dat kun je toch niet eten als hormoon- en voedingscoach!”. Mijn uitdrukking op mijn gezicht ….

Op dat moment, ik weet het gewoon nog goed, ging een gevoel door mij heen van: Oh nee, dat kan ik inderdaad niet doen. Oh jee, wat moet ik nu doen? Practice what you preach gevoel, zoiets? Ben ik niet eerlijk, wie hou ik voor de gek? Tot zelfs: Ben ik het wel waard om lezingen te geven over voeding, gezondheid, hormonen en de cyclus, terwijl ik een croissant eet?

🥐

Wij vrouwen elkaar kunnen afvallen, oftewel maken of breken. Een andere vrouw ongelukkig maken met een opmerking, een blik waar de honden geen brood van lusten of naar beneden halen. Terwijl wij elkaar juist zouden mogen versterken, helpen, zien, van elkaar mogen leren, trots mogen zijn op andere vrouwen! Niet alleen afgaan op uiterlijkheden, laten leiden door successen of een andere vrouws falen. En dit kenbaar maken aan diegene puur en alleen om onszelf beter voelen ten koste van het gevoel van iemand anders!

🚶🏻‍♀️

Ik weet zeker dat jij ook een soortgelijk verhaal hebt. Een ervaring met een andere vrouw die jou ongemakkelijk wilde laten voelen voor haar eigen gewin, zodat zij zich superieur voelde. Deel je verhaal in de comments hieronder!

❤️

Laten we elkaar juist versterken en sterker maken. Wees de vrouw die je altijd al wilde zijn! Wees het voorbeeld voor je kinderen!

💃

Werkende hormonen, een cyclus in flow, ontspanning & voeding is de weg om de vrouw te zijn die je altijd al wilde zijn!!!

🙌🏻

Op 10 september organiseer ik een challenge Reconnect: blij met je lijf! Over hormonen, de cyclus, zelfbeeld, vertrouwen en keuzes maken. Deze 5 dagen laat ik je zien hoe jij jezelf als vrouw kunt versterken en het beste uit jezelf kunt halen!

Doe je mee? Schrijf je in via de knop hieronder

🤝

#empowerment #vrouwen #women #reconnect #blijmetjelijf #bodymind

Groetjes, Saskia