Een van mijn eigenschappen is dat ik mij steeds wil blijven ontwikkelen. Groeien en mijzelf blijven inspireren. Ik ga naar events, lees en luister boeken en praat met mede ondernemers over mijn bedrijf en vice versa. Praten over Waarom doe ik wat ik doe, kennis delen, elkaar inspireren, verder brengen, next level. Heerlijk vind ik het.
👏🏻
Vrouwen in business en ondernemende vrouwen stellen zichzelf vraag: Waarom doe ik wat ik doe? Oftewel What is your why? (Deze vraag wordt vaak in het Engels gesteld, klinkt net even iets fijner) En halen inspiratie uit de VS van experts en deskundigen op het vakgebied waarin zij zich bewegen en ook op het gebied van ondernemerschap, internet, marketing, social media.
🧐
Mijn WHY is mijn dochter Sara en andere vrouwen. Voor haar heb ik onder andere mijn boek ‘Hoe overleef ik mijn menstruatie?’ geschreven. Ik had zelf dit boek willen hebben toen ik 12 was.
🙋🏼‍♀️
Ook doe ik dit voor andere vrouwen. Ik spring mijn bed uit om vrouwen te laten zien dat je geen pijn of maandelijks ongemakken hoeft te hebben wanneer je menstrueert. Ik deel kennis over de cyclus en hormonen die vaak hun eigen weg gaan in een vrouwenlijf. Ik laat vrouwen de verbinding/connectie met zichzelf weer ervaren en ontdekken.
😀
WAT IS JOUW INSPIRATIEBRON? Deel en tag hieronder jouw inspiratie!
🖍
Van 10 t/m 14 september kun je gratis mee doen met de RECONNECT: BLIJ MET JE LIJF! CHALLENGE. Over hormonen, cyclus, energie en een blije jij!

DOE JE MEE? Klik op de knop hieronder en meld je aan.

😃
#challenge #vrouwen #why #hormonen #cyclus #bodymind #september #books #inspiration #experts #nextlevel #bodypositive