Selecteer een pagina

Als volle vrouw, curvy heet dit tegenwoordig, vond ik het best lastig om leuke luchtige kleding te vinden waar ik mij gelukkig in voelde. Zeker wanneer de temperaturen buiten hoger werden kreeg ik het nog warmer, want wat moest ik dan aantrekken. Waar ik mijzelf ook zeker en gemakkelijk in voelde. Eerlijk is eerlijk. Dit jaar ben ik aan mijn trekken gekomen. Alsof ik onder een steen gelegen had. Vroeger trok ik gerust een spijkerbroek aan of een zwarte broek, omdat ik veel zweet, dan zien anderen dat minder snel. 

Hoe kan ik nu luchtige kleding dragen dat mijn lichaam en mijn mind aansluit, en niet dat ik kleding moet kopen dat totaal niet bij mijn persoonlijkheid past. Ik hou van sportief, makkelijk en toch chique kleding. 

Bij normale temperaturen draag ik een spijkerbroek, blouse, colbert en daaronder een paar sneakers (I love them). De details bij mij zitten ‘m dan in de accessoires, kleurige riem, gele schoenen (mijn nieuwe gele sandalen van Gabor, ‘loop je zo op weg’), lange oorbellen en ik ben good to go. 

Dit jaar heb ik ontdekt dat er gelukkig ook (online) winkels zijn waar ik als curvy vrouw eindelijk ik mijn hart kan ophalen. Deze winkels waren er natuurlijk al een hele tijd. Maar ik mocht deze shift nog maken. Ik hoef mij niet langer te verstoppen en heb super leuke kleding ontdekt waar ik heel blij van wordt. Het draagt makkelijk, past bij mij en ik voel mij zelfverzekerd. 

Summer in the city and loving it!! 

Wat trek jij aan met deze hitte? 

Warme groet, Saskia 

En deze outfit. Wat vind je ervan?