WAT LEES JIJ? WELKE BOEKEN LEES JE?

Sinds ik Audible ontdekt heb, en dat is nog niet zo lang geleden, vind ik strijken zelfs niet meer erg. Nu ik kan luisteren naar boeken, neem ik de inhoud veel beter op en kan tijdens het luisteren ook andere dingen doen, strijken, schoonmaken, op de fiets, in de trein, naar school. Het geeft mij oneindig veel mogelijkheden nu. En ik lees dus nu ook weer. Ik had er meestal geen tijd voor.

Ondertussen heb ik 4 boeken gelezen, uhm geluisterd. Het zijn zelf ontwikkel boeken.

Hier mijn favoriete zelf ontwikkel boeken:

  1. Think and Grow Rich, van Napoleon Hill
  2. The Universe Has Your Back van Gabriele Bernstein
  3. Rich Dad Poor Dad van Robert Kiyosaki

De boeken zijn in het Engels, ik weet niet of ze als audio boek ook vertaald zijn in het Nederlands. Romans zijn er ook al in audio.

Nu ben ik wel heel benieuwd welke boeken jij leest, of jouw favorieten zijn? Zet ze hieronder in de comments.

Groetjes Saskia