Meetings

Workshops, bedrijfuitjes, jaarfeesten en meetings. Heb je tijd om zelf een meeting te organiseren, besteed je het liever uit, of allebei?

SparringPartner

Zelf een evenement organiseren? Als sparringpartner, je externe collega, help ik je op weg om een succesvol evenement neer te zetten. Ik geef je allerlei tips en adviezen en behoed je voor de risico’s. 

Events | Congressen

Een congres, symposium of seminar organiseren? Het bedenken en realiseren kost veel tijd en doe je er niet “even bij” of “tussendoor”.  Ik kan dit volledig of deels voor je verzorgen. De stress en het proces neem ik je uit handen en jij behoudt de focus en volledige aandacht voor je netwerk en relaties!

Studiereizen

Samen met andere deelnemers uit dezelfde branche of vakgroep meerdere dagen kennis opdoen in het buitenland? Bedrijfsbezoeken, netwerken en kennis opdoen met vakgenoten terwijl je ook kunt skien? Ik kan dit voor je verzorgen. 

Every Details Matters

Wat kan ik voor je betekenen?

De hele organisatie van je evenement, van ontwerp tot uitvoering of een deel van de organisatie, kan ik voor je verzorgen. Een meeting, als sparringpartner, workshop, congres, seminar of zelfs een studiereis in een ander land. Is het vertrouwen er tijdens onze afspraak, dan gaan we ervoor! 

ZeshoekEvents staat voor professionaliteit, enthousiasme, oog voor details, creatief in het oplossen van problemen, flexibiliteit en sterk in communicatie.

Met ruim 15 jaar ervaring, heb ik – Saskia van Ommen – congressen, workshops, seminars, opleidingen en studiereizen in het buitenland mogen organiseren voor diverse branches. 

Interesse om samen te werken? Of wil je meer weten? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht.

Wat maakt mijn product speciaal?

Een evenement uitbesteden aan een event manager is een keuze waar je als bedrijf echt over moet nadenken. Er staat veel op het spel!

Mijn specialiteiten zijn: Ervaring,  professionaliteit, enthousiasme, oog voor details, creatief in het oplossen van problemen, flexibiliteit en sterk in communicatie.

Ik hecht veel waarde aan transparantie, een helder plan van aanpak, zorgvuldige planning en regelmatig overleg.

Its what I do!

Heb je al nagedacht over?

Wat is het doel van je evenement?

Wat is het doel van je evenement? Waarom wil je een evenement organiseren? Mensen bij elkaar te brengen? Een doelgroep aanspreken voor een boek of een product? Netwerken? Kennis, informatie overdracht? 

Waar en Welke locatie?

Waar gaat je evenement plaatsvinden? Welke sfeer wil je uitstralen? Een dierentuin, een schip, een weiland, een hotel of leegstaand oud pand voor een industriele look&feel? Vergeet niet, is de locatie geschikt voor je doelgroep.

Wat wil je bereiken en Hoe inspireer je je doelgroep?

Wat wil je bereiken? Exposure (op de kaart zetten) van jezelf als ondernemer, voor het bedrijf, advocatenkantoor of vereniging? De verkoop van je boek of programma stimuleren? Netwerken met vakgenoten? Of een specifieke doelgroep van de juiste informatie voorzien, zodat zij volledig actueel zijn? 

Welke budget heb je tot je beschikking?

Wat is het budget dat tot je beschikking hebt om het evenement te kunnen organiseren? Of ga je samenwerken met partners of sponsoren?

Hoe breng je je evenement onder de aandacht?

Het hangt af van je doelgroep? Is je doelgroep lid van een vereniging? Moet je nog op zoek naar een doelgroep: open inschrijving? Maak je een website? Stuur je e-mails naar je doelgroep? Of via een nieuwsbrief? Allemaal vragen waar je over mag nadenken. Hier kan ik je bij helpen. 

Mijn aanpak

Ik sta voor professionaliteit, enthousiasme, oog voor details, creatief in het oplossen van problemen, flexibiliteit en sterk in communicatie.

We maken een afspraak om kennis te maken (Hebben we een klik? Is het vertrouwen er? Dan gaan we ervoor!) en samen bespreken de wensen en ideeën voor jullie evenement.

Ik stel allerlei vragen, maak een plan van aanpak en een nauwkeurige planning. Daarna hebben we regelmatig contact om samen het proces door te nemen. Communicatie is key! 

Ik heb er zin in!

Welk evenement mag ik voor je verzorgen?

Interesse om samen te werken? Of drinken we eerst een latte?

Neem contact op