Heb jij wel eens het gevoel dat je niet goed genoeg bent? En dat je met die paar kilo eraf wel gelukkiger zou voelen? Vaak hoor ik van andere vrouwen dat ze af moeten vallen, of dat ze ineens een dieet willen volgen, omdat er toch nog 5 kilo af moet. Of dat je, als je een taartje hebt gegeten, een extra keer moet sporten van jezelf? Hoor je al wat ik schrijf?

Van wie moeten we dat eigenlijk? Van onszelf, van onze partners, van vrienden, familie of omdat slanke vrouwen in de bladen staan? Van allemaal moeten we dat, toch? Of ligt het toch iets genuanceerder? Hoe is dit voor jou? Ben jij blij met jezelf, met alles erop en eraan?

Tot voor kort dacht ik dat ik eerst een strak en dun lichaam moest hebben, voordat ik anderen, jou, pas zou kunnen helpen om een gezonde leefstijl te creëren. Tot dat ik besefte dat dat helemaal niet zo is, ik heb geen zin meer om mijn lichaam te ‘straffen’ (stressen). Nee lief zijn voor je lichaam en geest door gezonde voeding, beweging, ontspanning en vooral door te doen waar ik blij van word. Dit heeft mij juist de kracht gegeven om jou en andere vrouwen te helpen en verder te brengen in hun leven.

Ik vind het juist heel belangrijk dat wij vrouwen en ook mannen weer bij jezelf te komen. Een soort van weer wakker worden. Door tijd, drukte, werk en de zorg voor je kinderen of ouders zijn we onszelf vergeten. Wat wil jij nou echt, wat maakt jouw hart nog groter, waar ben jij enthousiast over, nee, mega enthousiast over? Kun jij antwoord geven op deze vragen.

In het komend jaar lanceer ik een programma om weer je eigen leven terug te krijgen, weer in je kracht komt te staan en nog steeds die dingen kunt doen die je nu ook doet. Het programma kent allerlei thema’s waar jij veel aan hebt en direct kunt toepassen in je eigen leven. Word je al enthousiast?

Groetjes Saskia