Hoera, ik ben jarig! Jaja, een jaartje ouder, maar … ik voel me jonger dan ooit! Alhoewel ik het idee heb dat de verjaardagen veel sneller komen dan voorheen.

Zoals je al hebt kunnen lezen in mijn Post op Dinsdag heb ik mijzelf voorgenomen om het hardlopen weer op te pakken. Precies in het koudste seizoen van het jaar en daar heb ik nou juist zo’n hekel aan!

Doe je met me mee? Dan kunnen we elkaar motiveren!

Oke, girls en guys … nu wordt het serieus! Wat ik alleen nog nodig had was fijne en mooie hardloopkleding dat mij lekker warm houdt, ook ideaal voor als je net begint met hardlopen. Die heb ik gevonden bij AltijdSporten.nl dus nu heb ik écht geen excuus meer om niet te gaan hardlopen.

Het leuke is … ik mag jou als lezer van saskiavanommen.nl een cadeautje geven voor mijn verjaardag. Jantiene Hannessen van AltijdSporten.nl heeft de leukste en warmste Under Armour items speciaal voor jou en mij samengesteld.

Met de code SASKIAISJARIG krijg je direct 10 euro korting op deze speciale ‘saskia-collectie‘.

Neem snel een kijkje!
banner---saskia-van-ommen
Veel shop & sportplezier allemaal!
Groetjes Saskia
De kleine lettertjes: De code is geldig vanaf nu t/m 31 december. Is alleen geldig op ‘saskia-collectie’ en niet icm andere aanbiedingen of kortingscodes.

Groetjes, Saskia