Het is 1 november 2017. Wat een mooie datum – 111 – is dit eigenlijk. Oke, ik dwaal af.

Vandaag presenteer ik mijn vernieuwde website en je kunt mijn boek “Hoe overleef ik mijn menstruatie?” nu bestellen. Pre-orderen wordt het ook wel genoemd. De officiële verschijningsdatum is 28 november 2017.

De kopij ligt nu voor bewerking bij de dtp-er en eind deze week kunnen de bestanden naar de drukker.

Een echt boek met 236 bladzijden!

Zo … even zuchten … adem in en blaas uit. Jeetje wat een gaaf project is dit. Ik denk zelfs alweer aan een nieuw boek. Voor volgend jaar. Ik kreeg onlangs al een verzoek om het boek te vertalen. Cool!!

In dit boek deel ik mijn persoonlijke ervaringen, onderzoek en gesprekken met vrouwen over hun menstruatie. De fysieke en mentale ongemakken, die vaak niet besproken worden, deel ik op een luchtige manier, waardoor het taboe doorbroken mag worden anno 2017!

 

Hoe was jouw eerste keer ongesteld zijn? Wat is jouw ervaring met je menstruatie?

 

Zelf had ik jarenlang last van mijn ongesteldheid en ik dacht toen dat het normaal was en op een gegeven moment werd het echt te gek. ‘Dit is toch niet hoe ik m’n leven hoef te leven als vrouw?’ Ik sprak met vriendinnen en andere vrouwen, ik deed research, experimenteerde op mijzelf en bleef vragen stellen.

Vrouwen mailden mij hun persoonlijke verhalen maar reageerden vaak niet via social media, of gingen zachter praten wanneer het onderwerp op tafel kwam. Voorbij alleen maar de ongemakken, voorbij het taboe. Lees in dit boek hoe de cyclus van de vrouw werkt en wat voor moois je daar uit kunt halen.

Een boek voor alle moeders, oma’s, dochters, zussen, tantes etcetera en zeker ook voor alle mannen!

Hieronder kun je het boek bestellen.

Wat is jouw ervaring met je menstruatie? Wil je jouw verhaal delen?

Je bent van harte welkom in de besloten Facebook groep: Praat mee over je cyclus. Deze groep biedt een veilige en ontspannen sfeer waarin jij vragen mag stellen en verhalen mag delen.

Groetjes Saskia

Praat mee over je cyclus en hormonen

Hoe overleef ik mijn menstruatie?