Dit heb je nodig
180 gram quinoa, gewassen
350 ml water
Snuf Himalaya zout en peper
2 el olijfolie
1 courgette, in dunne plakjes gesneden
1 teen knoflook, geperst
3 bosuitjes, fijngesneden
35 gram pistachenoten
1 citroen, schil en het sap
4 takjes munt, fijngesneden

Zo maak je het
Kook de quinoa volgens de verpakking met een snuf zout. Verhit een hapjes/koekenpan op het vuur met een beetje olijfolie. Voeg daarbij de courgette plakjes, en roer deze regelmatig om, totdat ze glazig worden. Voeg de knoflook erbij samen met een beetje zout en peper.

Doe de gekookte quinoa in een schaal samen met de courgette. De uien, pistache noten, citroen schil en sap en gesneden munt kunnen er nu bij. Goed door elkaar mengen, op smaak brengen met een beetje zout en peper eventueel olijfolie en klaar.